ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Καλώς ήρθατε στην OIKO-ΘΕΡΜΑΝΣΗ !

 Οικονομική θέρμανση, νέες μορφές και προτάσεις εξοικόνομησης ενέργειας. Θερμομόνωση, θερμοπρόσοψη, ενεργειακό τζάκι, πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης, λέβητες, θερμαντικά πάνελ.

Παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών εγκατάστασης θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού τόσο για οικιακούς όσο και εμπορικούς πελάτες. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας online ή να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών για βοήθεια.

Έχουμε πλέον κατανοήσει όλοι μας ότι οι καιροί αλλάζουν και οι εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία δεν πρέπει να μας αφήνουν αδιάφορους.  Μία από τις μεγαλύτερες ‘πληγές’ των ελληνικών νοικοκυριών σήμερα είναι οι εξωπραγματικές τιμές του πετρελαίου θέρμανσης, γι αυτό και η ανάγκη μιας άρτιας οργανομένης εταιρείας που θα δίνει λύσεις ακριβώς σ’αυτό το πρόβλημα, επιχειρώντας να ανοίξει νέους, πιο οικονομικούς δρόμους στο κεφάλαιο θέρμανση στη χώρα μας, είναι παραπάνω από επιτακτική.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τις σελίδες αυτού του ιστότοπου που σκοπό έχουν την δική σας ενημέρωση σε :

Η σωστή μόνωση τοίχου του σπιτιού σας όχι μόνο θα αυξήσει την άνεση, αλλά και θα σας βοηθήσει να μειώσετε το κόστος θέρμανσης και ψύξης, η μόνωση τοίχων μπορεί να γίνει σε νέο κτήριο αλλά και σε ήδη υφιστάμενο.

Αν είστε στην ανοικοδόμηση ενός νέου σπιτιού, έχετε πολλές επιλογές για την μόνωση τοίχου ενεργειακά αποδοτικές, που διαχρονικά θα αποδίδουν και θα εξοικονομούν ενέργεια προς δικός σας όφελος. .
Οι μονώσεις τοίχων απαιτούν εξειδικευμένα υλικά ανώτερης τεχνολογίας, τα συστηματά μας αποτελούν ολοκληρωμένη λύση για τις μονώσεις τοίχων.

Εμείς στην ΟΙΚΟ-ΘΕΡΜΑΝΣΗ φροντίζουμε ώστε όλα να γίνουν με άρτιο τρόπο. Η πείρα μας από το 1981 μας επιτρέπει να εγγυούμαστε την μόνωση τοίχων σε συνεργασία με τα συνεργεία που την αναλαμβάνουν.

Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση διαβάστε περισσότερα στην σελίδα της εξωτερικής θερμομόνωσης για την μόνωση τοίχου αλλά και για όλα τα στάδια που αφορούν τις μονώσεις τοίχων.


OIKO-ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΑΛ.ΚΟΜΝΗΝΟΥ 63, ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ

Tηλέφωνο: 210-2631713

Κινητο: 6985656315.

E-mail: karamanis.mixanologos@hotmail.com


Διαδωσέ το.